27η Επιστημονική Εκδήλωση E.KO.N.Y. «Λοιμώξεις του ουροποιητικού Συστήματος»

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το Ελληνικό Κολλέγιο Νεφρολογίας και Υπέρτασης (Ε.ΚΟ.Ν.Υ.) στα πλαίσια του προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη 17 – 18 Μαρτίου 2023 την 27η Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Λοιμώξεις του Ουροποιητικού Συστήματος».

Η θεματολογία της διημερίδας καλύπτει σε όλη του την έκταση το ζήτημα των λοιμώξεων του ουροποιητικού και όλα τα νεότερα δεδομένα. Εκτός όμως από τον στόχο της εκπαίδευσης, το Ε.ΚΟ.Ν.Υ. στοχεύει, μέσα από αυτές τις συναντήσεις, στην ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και αυτών των Βαλκανικών χωρών. Καλών σχέσεων που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της οικονομικής, περιβαλλοντικής και γεωπολιτικής κρίσης που αφορά την Ελλάδα αλλά κα τα Βαλκάνια γενικότερα. Τέλος στην διημερίδα αυτή δίνεται βήμα σε πολλούς νέους συναδέλφους ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση από το παλιό στο νέο, συναδέλφους οι οποίοι θα κληθούν αργότερα να ηγηθούν των δρώμενων στο τομέα της νεφρολογίας αλλά και γενικότερα στον επιστημονικό και κοινωνικό τομέα.
Στην ιατρική επιστήμη δεν υπάρχουν όρια. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς ανεξάρτητα ειδικότητας να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες της διημερίδας και να συμβάλλετε στην επιτυχία της.

Γεώργιος Βέργουλας
Πρόεδρος του Ε.ΚΟ.Ν.Υ

Για το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, πατήστε εδώ

Για να πραγματοποιήσετε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας, πατήστε εδώ